keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Talvitauko vai onko sittenkään?

Niinhän se on,  että meidän ohjatut tottikset jäävät talvitauolle.
Meillä on ollut ihan mahtava kesä ja syksy, treenit Coran kanssa on mennyt paremmin kun hyvin ja pentu kehittyy jatkuvasti.
Olen niin iloinen meidän treeniporukasta ja kouluttajista, mahtavia ihmisiä kaikki ja meidät uusina kasvoina otettiin heti mukaan porukkaan.
Virallisestihan viimeiset ohjatut tottikset olivat jo kaksi viikkoa sitten.

Ilmoitin Coran kuitenkin vielä ens viikolla alkavalle junnukurssille.
Näin mainoksen seuramme faceryhmässä alkavasta kurssista jo aikaa sitten ja ajattelin, että tuonne on pakko päästä.  Kuitenkin kaiken kiireen keskellä unohdin koko ilmottautumisen ja eilen muistin ilmoituksen taas. Äkkiä sähköpostia menemään,  että onko vielä tilaa. Yksi paikka oli vapaana ja se on meille jos niin halutaan. Jes!  Ihan mahtava fiilis kun vielä mahduttiin!
Tiistaina tosiaan meidän kurssi alkaa ja kestää kuusi kertaa.  Kurssilla keskitytään hiomaan liikkeitä vielä entistä tarkemmin BH:ta ja TOKO-kokeita silmällä pitäen.
Oikeastaan mä lähdin kurssille siitäkin syystä, etten pilaisi koiraa noutokapulalla. Mä itse vihaan noutoa vaan ylikaiken ja aina saan sen opetuksen jotenkin sössittyä. Nyt jos saatais toiset silmät kentälle niin ehkä ei tapahdu hirveitä mokia..
Toivossahan on aina hyvä elää, eiks vaan?

Parin viikon päästä meidän ois tarkotus Coran kanssa matkata Poriin.  Toinen sijoituskasvattajista järkkää koulutusviikonlopun ja me ehdottomasti halutaan mukaan!
Musta on ihanaa miten ihmiset jaksaa järkätä kaikkia tapahtumia kasvateille ja sijotuskoirille. Kertoo paljon siitä, miten kasvattaja on tosissaan kiinnostunut koiristaan ja haluaa nähdä millaisia otuksia koirista on tullut, näin sen kuuluukin mielestäni olla.
Meillä on kyllä maailman parhaimmat kasvattajat tässä ympärillä!

Nyt aamukahville ja koirien kanssa metsään. Ulkonakin näyttää olevan niin ihanan talvinen maisema, jopa sentti lunta ;) 

3 kommenttia:

  1. Ootteko täällä miten kauan? Ehdittäiskö me treffaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantaina tullaan ja sunnuntaina lähdetään jossain vaiheessa ajelemaan pois. Eiköhän me jossain välissä ehdittäis treffailemaan! :)

      Poista
    2. Nonni! Pentuset vois vaikka rehvata. :) Huikkaa mua vaikka facessa jos tulis semnen väli et ehittäis näkee. :)

      Poista