tiistai 5. heinäkuuta 2016

Yleinen katsaus pentuarkeen.

Siis kuinka nopeasti sitä voikaan unohtaa mitä se pentuarki pitää sisällään. 
Unta, leikkiä, ruokailuja, koulutusta, pissaa ja kakkaa jne.. Kamala miten ihanaa aikaa. 

Lauantaina käytiin siis hakemassa kauan odotettu Cora kotiin, hakumatka oli pitkä mutta kannattava kun vastassa oli noin ihana pieni pentu. Paluumatka sujui hyvin ja pentu nukkui lähes koko matkan apukuskin jalkatilassa.

<3
Ekat päivät on menneet todella nopeasti, Cora on näyttänyt miten uudet asiat otetaan vastaan ilman turhaa jännittämistä. Ainut mitä olen huomannut tuon katselevan hiukan pitkään on mopot, niitä täällä meidän kylällä pyörii paljon, joten niihinkin tottuu aivan varmasti hetkessä. 
Yöt tuo nukkuu vielä häkissä. Näin tehtiin alkuun Remonkin kanssa. 
Häkissä siitäkin syystä että saadaan itsekkin nukkua rauhassa, ilman pennun jatkuvaa härväämistä ympäriinsä.

Remo on ottanut Coran hyvin vastaan. Suoraan sanottuna ehkä vähän liiankin hyvin.. Pennun kanssa olisi kiva leikkiä ihan KOKOAJAN. Remo raukka ei ihan ymmärrä, että pentu ei jaksa vielä touhuta jatkuvasti vaan tarvitsee välillä oikeesti omaa tilaa. Remppa vaan rakastaa.
Rusko taas puolestaan ei ymmärrä. Pentu on ahdistava ja ällöttävä. Rusko on tommonen yrmyilijä joka vaatii hieman enemmin aikaa taas tämän pentuasian sulatteluun.

Muutaman kerran ollaan Coran kanssa harjoteltu perusasentoa ja istu-maahan vaihtoja. Tyttö oppii nopeasti ja on ihan sika ahne!
Innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan kun tämä meidän yhteiselo on lähtenyt näin hyvin käyntiin jo nyt.

Ajattelin pyytää kaverilta joku päivä järkkäriä taas hetkeksi lainaan, jotta saisin noista hieman parempia kuvia kun mitä puhelimella saa. 
Kuvapläjäyksiä siis tulossa. Varautukaa siihen, hih.






2 kommenttia:

  1. Tervetuloa tännne lahteekin treenaamaan ja kuvailemaan koiria :) Hienoa että pentuarki on alkanut hyvin!! :) -laura www.valkoisetpaimenet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten kiva oiski tulla treenailemaan teidän kanssa! Pidän sut mielessä :)

      Poista